Ondersteuning op afstand; wat kan ik voor jou doen?

Ik help ondernemers met verschillende werkzaamheden waar zij zelf niet aan toe komen, geen kennis van hebben of geen zin in hebben. Dit doe ik op afstand vanuit mijn eigen kantoor aan huis. Zo houdt de ondernemer meer tijd over om zich te focussen op zijn of haar eigen werk of meer vrije tijd. Wat kan ik voor jou betekenen?

Als Virtual Assistant help ik jou met secretariële en administratieve werkzaamheden, het organiseren van een evenement of help ik jou met het beheren van jouw website.


Secretarieel / Administratief

  • Administratie op orde brengen.

  • Mailbox- en agendabeheer.

  • Planning bijhouden.

  • Facturatie verzorgen.

  • Social media beheer: aanmaken accounts, plannen en plaatsen berichten.

  • Data invoer.

ICT / Technisch

  • Aanvraag en beheer van domeinnamen.

  • Helpen bij ICT gerichte taken, zoals systemen en software updaten, backups maken en PC of laptop opschonen.

  • Helpen bij het inrichten en inzetten van bepaalde tools, zoals e-learnings.

Zijn er andere werkzaamheden die je graag zou willen uitbesteden, maar staan ze niet hierboven beschreven? Neem contact met mij op en samen kijken we wat ik voor je kan betekenen. Je kunt ook een (gratis) online kennismakingsgesprek inplannen.


Werkwijze

Voordat je mij als VA inschakelt, is het goed om in kaart te brengen welke werkzaamheden jou te veel tijd en energie kosten. Schat daarna in hoeveel uren deze werkzaamheden je kosten en bepaal of je deze werkzaamheden wilt uitbesteden.

Kennismakingsgesprek. Neem dan contact met mij op via mail of via de site en ik bel of mail je terug om een kennismakingsgesprek in te plannen. Dit gesprek kan zowel op locatie zijn, als online. Je kunt ook zelf via mijn site een online kennismakingsgesprek inplannen. Ter voorbereiding (voor mij 😉) zal ik je vragen om dit intakeformulier in te vullen. Dan weet ik al wat over jou en jouw bedrijf voordat we samen in gesprek gaan.

Overeenkomst. Na ons gesprek zet ik onze gemaakte afspraken in een overeenkomst. Hier staat in via welke tools we communiceren en samenwerken, welke werkzaamheden ik voor jou uitvoer, in hoeveel uren ik dit zal doen en tegen welk tarief.

Aan de slag! Bij akkoord voer ik de werkzaamheden voor jou uit zoals afgesproken. We blijven in contact om eventueel zaken af te stemmen wanneer dat nodig is.

Evaluatie. Aan het eind van het project (of bij een langdurige samenwerking) zal ik om feedback vragen over hoe je de samenwerking vind of vond gaan. Deze feedback kan ik weer gebruiken om eventueel mijn werkwijze aan te passen.


Tarieven

Wil je graag samenwerken met mij? Hartstikke leuk!

Nadat wij de werkzaamheden hebben besproken, kunnen we een inschatting maken van het aantal uren dat je mij wilt inhuren. Ik reken dan de volgende tarieven:

1-20 uren per maand: € 45,- per uur

21+ uren per maand: € 42,- per uur

Ik factureer eind van de maand het aantal uren dat wij hebben afgesproken. Ik hanteer geen minimum af te nemen uren en opzeggen kan al na één maand.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

 

 “On·der·steu·nen: (ondersteunende, heeft ondersteund)

1. Zorgen dat iets of iemand niet uit zijn evenwicht raakt

2. Iets steunen, zodat het niet kan vallen”