Als bedrijf kun je eigenlijk niet meer zonder een website.

Een website is jouw visitekaartje, een plek waar je 24/7 bereikbaar bent voor (potentiële) klanten. Bijna iedereen zoekt online naar bedrijven als ze op zoek zijn naar een dienst of product. Tegenwoordig heb je niet meer per se HTML of CSS kennis nodig om een website te maken. Er zijn een aantal Content Management Systemen of websitebuilders waar je een website relatief snel kunt bouwen. Squarespace is daar één van en ik ben fan!

Squarespace website bouwen en beheren

Wat zijn de voordelen van Squarespace?

Makkelijk te onderhouden.

Een website gemaakt in Squarespace, is makkelijk te onderhouden. Squarespace werkt erg intuïtief en na een uitleg van mij op jouw eigen website, kun je zelf blogposts of andere content plaatsen. Daarnaast hoef je je bij Squarespace niet druk te maken over updates, zoals bijvoorbeeld bij WordPress wel het geval is. Updates aan het platform zijn schaars en worden uitgebreid getest door Squarespace. Zij doen de update en jouw site blijft veilig live staan. Als de website eenmaal staat, blijft hij ook gewoon staan.

Functioneel

Je kunt een mooie website maken, maar deze moet wel gevonden worden. Squarespace heeft ingebouwde SEO opties waar je makkelijk de juiste zoektermen en omschrijvingen kunt invoeren, waardoor je beter vindbaar bent door Google. Wat nog meer nodig is voor zoekoptimalisatie, zijn een sitemap, nette code en duidelijke URL’s. Dit is makkelijk te maken in Squarespace. Als laatst is een SSL-certificaat noodzakelijk, en dit is inbegrepen in het abonnement van Squarespace. Met een SSL-certificaat beveilig je de gegevensuitwisseling tussen je bezoeker en de website én wordt je ook beter gevonden door Google.

Goede weergave op alle devices

Tegenwoordig gebruiken de meeste mensen hun smartphone of tablet voor internet, dus is het belangrijk dat je website het goed doet en er goed uit ziet op alle apparaten. Alle websites die met Squarespace worden gemaakt, zijn mobile responsive en passen zich aan het schermformaat van het apparaat aan.


Wat kan ik voor jou doen?

Alleen Onderhoud

Heb je al een website en wil je dat ik je ondersteun bij het plaatsen van content of kleine wijzigingen doorvoer? Uiteraard kan dat ook.

€ 45,- per uur, exclusief 21% BTW.

website Bouwen

Wil jij graag een (nieuwe) website? Neem dan contact met mij op en we bespreken wat je wensen zijn. Ik zal een offerte maken en daarin staat duidelijk wat jij van mij kunt verwachten en wat ik van jou verwacht, zoals het aanleveren van teksten en foto’s, het aanvragen van een domeinnaam en het aantal correctierondes.

Bij offertebedragen boven €500,- zal ik 25% voor ik aan de werkzaamheden begin, in rekening brengen en de overige 75% na oplevering.