profielfoto.jpg

Over mij

Hi!

Ik ben Elvira van Gastele, een virtual assistant uit Amsterdam met een ICT achtergrond. Ik heb zo’n 12 jaar ervaring in dit gebied in loondienst in verschillende functies, maar ik voelde dat er meer was wat ik kon en wilde doen. Meer vrijheid en meer verschillende werkzaamheden doen, dat is wat ik wilde. Ik kom uit een ondernemersfamilie, en dat ondernemen… dat kriebelde al een tijd bij mij. Alleen dan de vraag, wat wil ik gaan doen dan?

In 2013 hadden mijn ouders het erg druk met hun bedrijf zodat zij niet meer goed toe kwamen aan hun backoffice werkzaamheden. Ik ben hen gaan helpen met verschillende backoffice en administratiewerkzaamheden en hé, dat vind ik leuk om te doen! Verschillende taken uit hun handen nemen, zodat zij meer tijd over hebben voor hun eigen werkzaamheden en ik kan doen wat ik graag wil. In 2018 heb ik besloten hier mijn eigen onderneming in op te zetten. Zo is Elvira Virtual Sidekick ontstaan en dat voelt als een hele goede keuze die ik gemaakt heb.

 

Wat leuke weetjes over mij

  • Ik ben gek op reizen. Andere culturen ontdekken, mensen ontmoeten, lokale keukens proeven; ik vind het heerlijk. Alleen hoe meer ik reis, hoe langer mijn to-go-to lijstje wordt ;-)

  • Tijdens een van mijn eerste verre reizen (in Australië) heb ik het duiken ontdekt. Dit is voor mij een heerlijke ontspannende hobby en ik kan genieten van elk visje onder water. Gelukkig heb ik mijn man zo gek gekregen dat hij ook is gaan duiken, want er gaat geen vakantie voorbij dat we niet minstens één duik maken.

  • Een andere hobby van mij is autosport. Sinds 2007 ben ik marshal op onder andere de circuits in Zandvoort en Zolder (België) en sta ik tijdens de autosportevenementen langs de baan om te zwaaien met de vlaggen of om naar gestrande auto’s te rennen en de coureurs te helpen.

  • Ik was vroeger al een regelaar en organiseerde van alles voor vrienden; van avondjes karten met diner tot meerdere dagen weg inclusief het regelen van vervoer. Toen werd ik daar al blij van, en nu kan ik daar mijn werk van maken!

  • Ik hou van mijn dieren. We hebben 2 konijnen en 1 kat en dat is ontzettend gezellig thuis.

Mijn man en ik samen tijdens een autosportevenement in Meppen, Duitsland.

Mijn man en ik samen tijdens een autosportevenement in Meppen, Duitsland.

 

Meer weten over mijn werkervaring en gevolgde opleidingen? Bekijk mijn LinkedIn profiel.


 

 “On·der·ne·mer: (de; m,v; meervoud: ondernemers)

1. Iemand die een bedrijf voor eigen rekening uitoefent”